Kazerne

Onze kazerne is gelegen in de Brandweerstraat, nabij de Natiënlaan, recht tegenover het station en bevat een oud en een nieuw (rood) compartiment. In het oude gedeelte vindt men alle brandweerwagens terug, alsook de bureau's, slaapkamers, kantine en centrale.

 

Het nieuwe gedeelte omvat de standplaats voor de ambulances, nieuw sanitair, wasruimte, een magazijn en een gemeentelijk archief.
Achteraan heb je een binnenkoer waar geoefend kan worden, de slangenwasplaats, droogtoren, persluchtlabo en een werkplaats.

Contact

Brandweer Brandweerstraat 7 8300 Knokke-Heist

Openingsuren

050 68 19 20

Nu de brandweer al een tijdje overgegaan is naar de Hulpverleningszone 1, is ook het rechtstreeks telefoonnummer van de post Knokke-Heist gewijzigd (http://www.knokke-heist.be/nieuws/nieuwe-nummers-brandweer). Je kunt de brandweerpost in de Brandweerstraat 7 in Knokke voortaan bereiken via T 050 68 19 20. Hier kun je terecht met vragen over preventie of administratieve vragen. Voor dringende vragen bel je uiteraard steeds naar het noodnummer 112. Meer info over de hulpverleningszone en de post Knokke-Heist vind je op de website www.zone1.be of www.zone1.be/posten.

Gerelateerde inhoud