Videoclipjes over GAS-reglementering

Tijdens de vakantieperiodes en de zomermaanden is het in Knokke-Heist een stuk drukker, met een verhoging van het aantal bezoekers. In sommige gevallen brengt dit overlast met zich mee.

Om bewoners en bezoekers bewust te maken van de hinder, heeft het gemeentebestuur 5 filmpjes laten inblikken. De thema's die aan bod komen zijn sluikstorten en zwerfvuil, wildplassen, ophitsen, het toebrengen van schade aan goederen, nachtlawaai en alcohol.

Met deze videoclips wil het gemeentebestuur inwoners, tweedeverblijvers en bezoekers op een positieve manier informeren over de verschillende reglementen die in Knokke-Heist van toepassing zijn. Wie goed geïnformeerd is en zich houdt aan de afspraken, vermijdt op die manier een GAS-boete. Het gemeentebestuur hoopt dat iedereen zijn steentje bijdraagt en streeft naar een kwaliteitsvolle gemeente.

De filmpjes worden vooral via de sociale media verspreid tussen april en augustus 2018. De gemeente werkt samen met de lokale bioscoop en verschillende horecazaken om de boodschap zo wijd mogelijk te verspreiden.

De filmpjes kunt u ook hier bekijken: 

 

 

 

Contact

Preventie de Vrièrestraat 26 Knokke-Heist 8300

Openingsuren

050 630 473 050 630 159  preventie@knokke-heist.be

Gerelateerde inhoud