Hoeveel is teveel

Hoeveel is nu in feite teveel?

 

Drank, drugs, pillen, gokken, surfen... Iedereen weet er wel iets over te vertellen.

Maar heb je je al eens afgevraagd hoeveel je er eigenlijk wel over weet?

 

'Hoeveel is te veel' is een website die een gebruiker van boven de 18 jaar de mogelijkheid biedt om niet enkel zijn/haar kennis te testen, maar ook te weten te komen of zijn/haar gebruik riskant kan genoemd worden.

De resultaten van deze tests zijn momentopnames en houden niet altijd rekening met specifieke omstandigheden waarin gebruikt wordt (gebruik in het verkeer, zwangerschap, ...).

Een goed resultaat op de test is geen vrijgeleide voor risicoloos gebruik. Deze tests helpen je wel om de risico’s van je gebruik in te schatten.

 

Misschien kan je de site http://www.hoeveelisteveel.be wel aanraden aan een vriend of collega. Een bezoek aan deze site kan eventueel een mooi begin zijn voor een goed gesprek.

 
Terwijl velen zich beperken tot het ventileren van hun mening over de drug, komt De DrugLijn naar buiten met een uniek online-aanbod voor mensen met een cannabisprobleem. Volwassen gebruikers die aan hun cannabisconsumptie willen werken, kunnen voortaan terecht op www.hoeveelisteveel.be. Die site biedt een online-zelfhulprogramma aan dat uniek is in België. Het programma ondersteunt gebruikers om hun cannabisconsumptie in 4 tot 6 weken te verminderen of volledig te stoppen. De online-zelfhulp is anoniem en gratis en bedoeld voor volwassen gebruikers.

Ben je jonger dan 18 en heb je vragen over alcohol of drugs, dan kan je natuurlijk steeds de DrugLijn mailen of bellen.

Tevens kan je terecht bij de lokale antennepost van de sleutel op 050/60 98 63

 

Contact

Preventie de Vrièrestraat 26 Knokke-Heist 8300

Openingsuren

050 630 473 050 630 159  preventie@knokke-heist.be

Gerelateerde inhoud