Zonnepanelen

De zonnekaart geeft zin in zonnepanelen en zonneboilers!


Wist je dat zonnepanelen gemiddeld 5500 euro kosten, vaak in acht jaar terugverdiend zijn en tot 19.000 euro opbrengen?

De zonnekaart toont hoe geschikt jouw dak is en welke winst zonne-energie jou kan opleveren.

Ruim 500.000 Vlamingen hebben hun dak al opgezocht op www.energiesparen.be/zonnekaart

Het Vlaams Energieagentschap biedt ook andere instrumenten aan om de groei van groene energie te bevroderen, je vindt het overzicht op www.energiesparen.be/campagnes.

 

Groepsaankoop zonnepanelen 

Wil je een lagere energierekening en tegelijk een bijdrage leveren aan een duurzame wereld? Zonnepanelen zijn dan een slimme investering.

adv-2-fb-ichoosr.jpg

De groepsaankoop zonnepanelen in 5 stappen:

  1. Inschrijven: Vanaf 1 september kan je je gratis en vrijblijvend inschrijven op www.wijkiezen.be.
  2. Veiling: Op 4 oktober vindt de veiling plaats. Enkel leveranciers die door ons gekwalificeerd zijn mogen deelnemen aan de veiling en hun scherpste prijs bieden.
  3. Persoonlijk voorstel: Vanaf 23 oktober ontvang je een persoonlijk voorstel op basis van jouw inschrijvingsgegevens en met een indicatie van jouw kosten en opbrengst.
  4. Jij beslist: Vind je het aanbod interessant? Dan heb je tot en met 8 december de kans om het voorstel te accepteren. Intussen kan je met al je vragen terecht bij onze helpdesk of op één van onze informatieavonden.
  5. Installatie: Als je beslist om deel te nemen, inspecteert de winnende leverancier je dak, en wordt de plaatsing van jouw zonnepanelensysteem ingepland.

 

 wvk.png